log

Suosittu Avalon videokolikkopeli

Microgamingin valmistamassa Avalon-slotissa on käytössä viisi kelaa ja 20 panoslinjaa. Yleensä pelurin valitsema kolikkoarvo vaikuttaa myös mahdollisten voittojen suuruuteen ja voittoyhdistelmä muodostuu kahdesta samanlaisesta voittosymbolista. Mutta Avalon on siitä poikkeuksellinen peliautomaatti, ettei pelaajan tarvitse saada symboleita samalle panoslinjalle. Pelatessaan Avalonia voittaa, kun pyöräyttää esiin vähintään 2 salaperäistä symbolia Lady of the Lake.

Avalon slotin voittosymbolit ja jättipotti

Ylellisen Avalon pelin rullilla pyörähtelevät erilaiset jalokivet, maljat, kruunut ja perinteisiä pelikortteja kuten ysi, kymppi, jätkä sekä kuningatar. Pelaajan tulee tutustua voittosymboleihin ja voitonjakoon erittäin huolellisesti ja muistaa, että valitsemansa panos vaikuttaa merkittävästi mahdollisen voittosumman suuruuteen.Monen pelaajan pienoiseksi pettymykseksi kyseinen peliautomaatti ei pidä sisällään progressiivista, peliin tehtyjen talletusten ansiosta kasvavaa jättipottia. Sen sijaan pelissä on kiinteä potti, jonka suuruus on tiedossa etukäteen. Valitsetu panos vaikuttaa toki voiton suuruuteen, mutta enimmilllään potti voi kohota peräti 105000 kolikkoon.

Erikoistoiminnot Avalon -slotissa

Avalon sisältää wild-symbolin, joka korvaa pelin muut voittosymbolit Lady of the Lake –erikoissymbolia lukuun ottamatta. Wild-symboli toimii korttipakan jokerin tavoin, toisin sanoen se kasvattaa mahdollisten voittoyhdistelmien ja voittomahdollisuuksien määrää huomattavasti. Lisäksi Avalon pitää sisällään useista muista hedelmäpeleistä tutun tuplaustoiminnon, jossa voi yrittää voittojen tuplausta kortin värin arvaamalla. Mikä parasta Avalonissa on myös eräänlainen minipeli, jossa pelurin tehtävänä on arvata, mihin ryhmään pelikortti kuuluu. Minipelin avulla on mahdollista peräti nelinkertaistaa voitot!On myös mahdollista voittaa ilmaiskierroksia Avalonia pelatessaan. Saa 12 ilmaista kierrosta, kun pyöräyttää esiin kolme Lady of the Lake –voittosymbolia. Ilmaiskierrosten aktivoituessa saa mahdolliset voitot peräti seitsenkertaisina! Mikä parasta, ilmaiskierrosten kuluessa voi voittaa lisää ilmaiskierroksia.

Avalonin muut ominaisuudet

Ennen pelaamisen aloittamista sinun tulee laatia realistinen pelibudjettisi ja mikä tärkeintä, pysyä siinä. Me liputetaan vastuullisen pelaamisen puolesta ja muistutetaan, että nettipelaaminen on ensisijaisesti erittäin hauska ja todella rentouttava harrastus. Tutustu Avalon slotin voittosymboleihin ja voitonjakoon sekä valitse panoksesi huolellisesti. Lisäksi ota huomioon, että Avalonissa pelisymboleiden ei tarvitse sijaita samalla panoslinjalla, vaan voitat jos saat vähintään kaksi Lady of the Lake –symbolia. Kokeile Avalon slotin pelaamista myös mobiililaitteellasi. Vaikka tästä pelistä ei ole saatavilla erillistä mobiiliversiota, se toimii oikein hyvin suoraan mobiililaitteesi selaimelta käsin.Mobiilipelaaminen on oivallinen ratkaisu niihin hetkiin, kun haluaa pelata pelikierroksen tai pari suosikkipeliä, mutta ulottuvilla ei ole tietokonetta. Avalonin pelaamiseen kosketusnäyttö on soveltu erinomaisesti.Kaiken kaikkiaan Avalon on jännittävä peliautomaatti, joka johdattelee sinut keskiajalle sijoittuvaan seikkailuun. Oletko valmis lähtemään matkalle?

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by topstylegames.com. All Rights Reserved