log

Mahtavat voittomahdollisuudet Meduza slotissa

Medusa on tunnettu hahmo, kreikkalaisen mytologian jumalatar jolla on käärmeet käsien sijalla. Medusa kykeni muuttamaan ihmisiä kiveksi mikäli joku katsoi häntä silmiin.Tässä mahtavassa pelissä kaunis meduusa saattaa muuttua silmänräpäyksessä kiveksi ja mikäli näin tapahtuu, voitat huimia palkintoja! Medusasta löytyy täysin erilaisia erikoistoimintoja kuin muissa kolikkopeleissä, kuten laajenevat Wildsit, ilmaiskierrokset jopa 5x voittokertoimella ja erittäin hauskan Pick Me-bonuspelin. Jos metsästät suurvoittoja, lue tästä slotista lisää niin voit huomata mistä syystä Medusa on niin kiehtova pelattavaksi. Kokeile tätä kolikkopeliä ilmaiseksi meillä!

Medusa pelin ominaisuudet

Medusassa on viisi kelaa ja 25 voittolinjaa, joista pelaaja voi valita. Pitää kuitenkin muistaa, mitä enemmän panoslinjoja valitsee pelattavaksi, sitä paremmin voi voittaa. Panoksen suuruuden päätetään linjakohtaisella kolikkopanoksella ja kolikon arvolla. Päävoitto on luonnollisesti tarjolla jos pelaa mahdollisimman isolla panoksella!Medusa slotti ei pidä sisällään progressiivista jättipottia. Pelin päävoiton saat temppeli-symbolin avulla, mikäli onnistut pyöräyttämään pelikierroksella esiin 5 temppeliä, voitat jopa 5 000 kolikkoa!

Slotin erikoissymbolit ja erikoistoiminnot

Medusan voittosymboleihin kuuluvat temppeli, käärme, ruukku, sotilas ja muut kulttuureista muistuttavat esineet ja symbolit. Suosittelemme käymään läpi pelin voittotaulukon, jos haluat tietää montako pelisymbolia voittoon edellytetään ja mitä milläkin voittosymbolilla voit voittaa.Pelaaja voi voittaa ilmaiskierroksia pelin aikana, jos onnistuu saamaan esiin kolme medusa-symbolia. Medusat laajenevat keloille ja auttavat pelaajaa näin voittamaan helpommin. Tarjolla on myös jännittävä bonuspeli, johon pääsee mukaan saamalla vähintään kolme pegasosta. Ilmaiskierrostilan lisäksi kolikkopelissä voi aktivoitua erikoistoiminto, johon tarvitaan sotilaan apua. Jos sotilas ilmestyy keloille ilmaiskierrosten aikana, pääsee super spins –tilaan, jossa kaikki voitot kerrotaan viidellä!

Bonukset Medusa peliin

Bonusten avulla voit parantaa voittomahdollisuuksiasi huomattavasti. Medusassa on saatavilla monia eri tyyppisiä bonuksia. Löydät Once BItten bonuksen, Pegasus bonukse sekä Turn to Stone respin ilmaiskierrokset. Peliautomaatti tarjoaa useita jännittäviä erikoisominaisuuksia, joiden ansiosta pelaajat ovat koko ajan jännityksen keskellä.Medusa on todella jännittävä ja viihdyttävä nettipeli, jonka palautusprosentti on jopa 95,42%. Peli sisältää myös Gamble-toiminnon, jonka ansiosta on mahdollista jopa nelinkertaistaa voiton pienellä tuurilla. Kyseessä on siis kortin värin arvaaminen, joka tarjoaa mahdollisuuden tuplata rahat. Pelaajan tulee arvata ovatko ne ruutuja, patoja, herttoja vai ristejä saadakseen rahat nelinkertaistetuiksi.
  • Pyörät: 5
  • Panoslinjat: 25
  • Kolikkomäärä: 125
  • Päävoitto: 5000 kolikkoa
  • Panostaso: 0.01€ -5€
  • Bonuspeli: 3

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by topstylegames.com. All Rights Reserved