log

Mahtava Gladiator slotti

Gladiator kolikkopeli on jännitävä historiallinen seikkailu. Tämä slotti perustuu suosittuun elokuvaan, jossa päähahmo on gladiaattoriareenoiden sankari. Gladiator on erittäin hyvää perusviihdettä, jota varsinkin leffan fanit arvostavat. Kaikki peliautomaattien peruselementit ovat mukana, käytössä on 5 pyörivää kiekkoa ja 25 voittolinjaa. Slotti pitää sisällään myös wild-merkit ja muut erikoisominaisuudet, joita videokolikkopeleiltä on totuttu odottamaan. Gladiator on todellakin hienosti tehty peliautomaatti ja toteutus kunnioittaa hittielokuvaa hyvin. Kaikki grafiikat ovat toimivia, joten kokonaisuudessa pelinautinto on taattu.

Gladiator pelin erikoisominaisuudet

Slotin erikoisominaisuuksista pitää mainita Coliseum Bonus ja Gladiator Bonus Rounds, joista voit saada muun muassa ilmaisia kierroksia. Markkinoilta löytyy itse asiassa kaksi identtistä versiota tästä kolikkopelistä. Hieman vanhempi on Gladiator ja toinen on The Gladiator Jackpot. Käytännössä nämä ovat identtiset pelit, ainoa ero on siinä, että toinen tarjoaa progressiivisen jackpotin, jossa voitot kasaantuvat. Pelikokemuksena nämä videokolikkopelit ovat täsmälleen samanlaiset.Tätä kolikkopeliä pelataan siis viidellä kelolla, joissa on kolme riviä. Voittolinjoja voi valita 25 asti. Voittosymboleista löytyy tietenkin Gladiaattorit elokuvasta tuttuja hahmoja ja esineitä kuten esim. Gladiaattorin kypärä, Ceasar ja colosseum. Jokainen pelisymboli tuo oman voittonsa ja mahdolliset lisäominaisuutensa. Voit tarkistaa helposti voittojen summat voittotaulusta, johon pääset vasemman alakulman painikkeen kautta. Taulusta löydät myös lyhyen ja ytimekkään selostuksen bonusmateriaaleista ja ominaisuuksista.

Gladiator slotin erikoissymbolit

Wild ja scatter-merkit löytyvät useimmista slot peleistä, niin myös Gladiatoristakin. Gladiaattorin kypärä toimii wildina ja tuttuun tapaan korvaa panoslinjoilla muut symbolit, paitsi scatter-merkkiä. Scatterissa on taas colosseum symboli, joka tarjoaa hienoja lisävoittoja. Erikoissymbolien lisäksi kolikkopeliin on lisätty jopa kaksi bonuspeliä, joista toinen tarjoaa mahdollisuuden voittaa ilmaiskierroksia ja kerätä niiden aikana suuria voittoja itselleen.Gladiatorissa on mahdollista säätää pelipanosta itse. Panoslinjat voi valita, samoin kuin panoksen per linja. Näistä sitten määräytyy pelikierroksen kokonaispanos. Kuten muissakin kolikkopeleissä, ovat voitot isompia pelaamalla isommilla panoksilla. Rohkeat pelaajat pitävät myös Gladiatorin tuplausominaisuudesta, jonka ansiosta voi vielä entisestään kasvattaa voittoja arvaamalla värin oikein. Toisaalta väärin arvaamalla menettää koko voiton.

Yhteenveto Gladiator kolikkopelistä

Gladiator on hienosti toteutettu videokolikkopeli, jota on oikea ilo pelata. Slotin grafiikat ovat huippuluokkaa, mukana on mielenkiintoisia erikoisominaisuuksia, jotka pitävät pelaajan otteessaan. Lähde siis gladiaattori Maximuksen mukaan mahtaviin antiikin taisteluihin ja katso kuinka upeat rikkaudet sinua odottavat.
  • Voittolinjat: 25
  • Scatterit: on
  • Wildit: on
  • Ilmaiskierrokset: on
  • Bonuspelit: on

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by topstylegames.com. All Rights Reserved